Bostad & Inredning

Satsa på snygga däckstolar

Är det så att du är ute efter snygga trämöbler så som däckstolar? Dessa kallas även för bryggstolar. Det är för att man brukar ställa dessa däckstolar på ett trädäck eller på en brygga just. Om du vill ha unika stolar för din brygga eller ditt trädäck då ska du köpa dem hos TräDesign i Tranås AB. De designar och tillverkar olika stolar. De lägger ner en stor omsorg kring varje möbel som tillverkas.

Däckstolarna tillverkas i teak eller i ek. Sedan så pluggas alla skruvar. Det så att möblerna ska tåla att stå ute. Det oavsett vad det är för väder. Eftersom de är tillverkade i teak, så krävs det inte att du oljar in dina möbler. Teak har nämligen en hög oljehalt helt naturligt. Det innebär att stolarna blir bara vackrare med åren som går.

Satsa på bryggstolar

Tycker du det låter som om bryggstolar eller däckstolar är precis vad du behöver? Besök då TräDesign i Tranås AB. De har en hemsida där du kan läsa mer om dessa möbler. Det som är så bra med dessa möbler är att du kan placera dem var du vill. Det är inte ett måste att ställa dem på en brygga eller ett trädäck. De passar lika bra på uteplatsen eller i din trädgård med för den delen.

Se till så att du köper fler stolar, så att alla har en egen. Så slipper familjen slåss om vem som ska få sitta i dem. Det finns däckstolar i flera olika modeller. Det gör att du kan hitta de stolar som passar dig och den plats du tänkt ställa dem på. Så varför inte satsa på ett gäng med snygga bryggstolar att ha hemma i sommar. Perfekta möbler att sitta och koppla av i och bara njuta.